Elektroniske fluesmekkere og annet utstyr for å bli kvitt fluer, mygg og veps.

Vilkår for bruk av nettsiden

Ved at du leser og bruker denne nettsiden, samtykker du i vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker, kan du ikke bruke denne nettsiden.
Disse vilkårene kan endres av JM Handel. Dersom det blir gjort endringer blir de gyldig så fort dette dokumentet på nettsiden er oppdatert.

All nettside-design, tekst, bilder, utvalg og layout av disse, og all software, kildekode og all annet materiale fra denne nettsiden er utviklet og eiendom av JM Handel eller JM Handel sine leverandører. For å kunne bestille artikler fra nettsiden er det selvfølgelig tillatt å kopiere og skrive ut deler av denne nettsiden. Annet bruk av materiale fra denne nettsiden - inklusiv kopiering, endring, distribuering eller re-publisering er forbudt uten tillatelse av JM Handel.

Disclaimer

JM Handel tilbyr denne nettsiden og innholdet på en "som den er"-basis, og gir ingen garantier angående nettsiden selv, innhold, materiale eller produktene som er vist. JM Handel gir heller ingen garantier for at informasjonen på denne nettsiden er korrekt, komplett eller oppdatert. Informasjon angående pris og tilgjengelighet kan endres når som helst.